Tükendi
Gelince Haber Ver"Üç erdem" anlamına gelen Santoku, balık, et ve sebzeleri kesmek için çok yönlü bir bıçaktır ve bu onu Avrupa şef bıçağına eşdeğeri yapar.
Uzun bıçak aynı zamanda palet bıçağı olarak da kullanılır: Doğranmış malzemeler bıçağa kolayca kaydırılabilir ve doğrudan bir tavaya, tencereye veya kaseye aktarılabilir.
İçi boş bilemeli Fissler Essential Santoku bıçağı, hassas işler için hafif bir bıçağa ihtiyaç duyan herkes için idealdir; yumuşak bir carpaccio için somon dilimlemek gibi.
Ayrıca köriler, çorbalar veya güveçler için sebzeleri doğramak ve küp küp doğramak için de mükemmeldir.
Özel oyuk öğütme, ince dilimlerin bıçağa yapışmasını önler.
Sertleştirilmiş, içi boş zeminli paslanmaz çelikten yapılmış bıçak, özellikle keskin bir kesme kenarı sağlar
Yarım destek, kesici kenarın tam olarak kullanılmasını sağlar.
Temizlemesi kolay.