Tükendi
Gelince Haber VerBuzlu ette kesim ve kırma gibi işlemler yapılmamalıdır.
Bıçak kullandıktan sonra temiz ve kuru bir şekilde bırakılmalıdır.
Bıçakların yüksek sıcaklık altında yıkanmamasına dikkat edilmelidir. (Yüksek sıcaklık, ağzının ve sapının bozulmasına neden olur.)
Satır amaçlı sert ve zor koşullarda kullanılmamalıdır.
Bıçakların ağzı köreldiği zaman usta bileyicilere bilettirilmeli ve bileme esnasında ağzının yanmamasına dikkat edilmelidir.
Mermer, kalebodur vs. gibi sert zemin üzerinde kesim yapılmamalıdır.
Kesim için hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim levhaları olmasına dikkat edilmelidir.
Bıçaklar tornavida, konserve açacağı gibi kullanım dışı yerlerde kullanılmamalıdır.
Temizleme
Bıçağınızı her kullanımdan sonra ılık sabunlu su ile yıkamanızı ve kuru bir havlu ile kurulamanızı tavsiye ediyoruz.
Çünkü bir çok yiyecek asit içerir.
Ağzının üzerinde kalan yiyecek parçaları bıçağınızı aşındırır ve aşınan bıçağın paslanması mümkündür.
Set İçeriği
1 Adet 16 cm Et Bıçağı
1 Adet 12 cm Yüzme Bıçağı
1 Adet 14 cm Sıyırma Bıçağı