Hızlı soyma için olmazsa olmaz bir bıçak:
Sebzelerden topakları çıkarmak ve patatesleri güzelce temizlemek için çok kullanışlı bir uca sahip 6 cm paslanmaz çelik bıçak.
Hem sağ hem de sol elini kullananlar için kullanımı kolay bir soyma bıçağı.
Sapı, bıçağı mutfaktaki kir ve nemden korumak için vernikli doğal kayın ağacından yapılmıştır.
Diğer otantik mutfak gereçleriyle uyumlu, sade ve geleneksel tasarıma sahip bir soyucu.
Soyma bıçağınızın bakımı nasıl yapılır?
Körleşmesini önlemek için paslanmaz çelik bıçağın bilenmesi gerekir.
Uygun destekleri seçin (tahta veya gıda sınıfı plastik) ve cam, mermer veya seramikten kaçının.
Bıçağın parlaklığını geri kazandırmak için paslanmaz çelik bıçağınızı ılık sabunlu su, beyaz sirke veya limonla yıkayın.