1500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Aryıldız Primo Lazer Ekmek Bıçağı Somon 17 cm

Ürün Kodu : 57PCB020448
349,00 TL
Daha Fazla ARYILDIZ
Daha Fazla Ekmek Bıçağı

Aryıldız Primo Lazer Ekmek Bıçağı, mutfakta ustalıkla hazırlanmış kesimlerin sırrı olan keskinlik, dayanıklılık ve şıklığı bir araya getirir. 17 cm uzunluğundaki paslanmaz çelik bıçak, özel lazer teknolojisiyle tırtıklı bir forma sahiptir. Bu yapı sayesinde ekmeği ezmeden, kırıntı oluşturmadan ve dağılmadan kolayca kesmenizi sağlar.

Yüksek kaliteli çelikten üretilen bıçak kısmı, uzun ömürlü kullanım için paslanmaya ve aşınmaya karşı dirençlidir. Tırtıklı ağız yapısı, hem taze hem de kabuğu sert ekmeklerde mükemmel performans sunar. Simit, baget, sandviç ekmeği veya tost ekmeği fark etmeksizin her kesimde pürüzsüz sonuç elde edilir.

Ergonomik sap tasarımı, elinize tam oturarak güvenli ve rahat bir kullanım sağlar. Kaymaz yüzeyi, ıslak elle bile bıçağın kontrolünü kolaylaştırır. Modern ve sade tasarımı, Aryıldız’ın Primo serisine özgü zarafetle birleşerek mutfağınıza estetik bir dokunuş katar.

Üstün Malzeme Kalitesi

Bıçaklar, yüksek kaliteli 41-16 paslanmaz Alman çeliğinden üretilmiştir. Bu çelik, özel nitrojen atmosferinde ısıl işlem uygulanarak sertleştirilmiştir. Böylece yüksek Rockwell sertlik derecesi (RC) ile uzun süre keskinliğini korur ve deformasyona karşı dayanıklıdır.

Sağlığa Uygun Ergonomik Tasarım

Sap kısmı, kopolimer plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bu malzeme, elden kaymayı önleyen ergonomik bir tutuş sağlarken, sağlığa uygun ve hijyenik bir kullanım sunar. Uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu minimuma indirir.

Kullanım Talimatı

Buzlu ette kesim ve kırma gibi işlemler yapılmamalıdır.

Bıçak kullandıktan sonra temiz ve kuru bir şekilde bırakılmalıdır.

Bıçakların yüksek sıcaklık altında yıkanmamasına dikkat edilmelidir. (Yüksek sıcaklık, ağız ve sapının bozulmasına neden olur.)

Satır amaçlı sert ve zor koşullarda kullanılmamalıdır.

Bıçakların ağzı köreldiği zaman usta bileyicilere bilettirilmeli ve bileme esnasında ağzının yanmamasına dikkat edilmelidir.

Bıçaklar tornavida, konserve açacağı gibi kullanım yerleri dışında kullanılmamalıdır.

Temizleme

Bıçağınızı her kullanımdan sonra ılık sabunlu su ile yıkamanız ve kuru bir havlu ile kurulanmanızı tavsiye ediyoruz.

Çünkü birçok yiyecek asit içerir. Ağzının üzerinde kalan yiyecek parçaları bıçağınızın ağzını aşındırır ve bıçağın paslanması mümkündür.