1500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Aryıldız Primo Domates Bıçağı Somon 10 cm

Ürün Kodu : 57PCB020378
299,00 TL
Daha Fazla ARYILDIZ
Daha Fazla Meyve Bıçağı

Aryıldız Primo domates bıçağı, mutfakta zarafet ve işlevselliği bir araya getirir. 10 cm uzunluğundaki paslanmaz çelik bıçağı, özellikle domates gibi kabuğu ince ve içi sulu sebzeleri kolayca dilimlemenizi sağlar. İnce ve keskin ucu, meyve ve sebzeleri ezmeden pürüzsüz kesim yapmanıza yardımcı olur.

Bıçağın renkli ergonomik sapı, elde rahat bir tutuş sunarken mutfağınıza estetik bir görünüm kazandırır. Hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımda bile konfor sağlar. Aryıldız’ın kalite anlayışıyla üretilen bu bıçak, keskinliğini uzun süre korur ve mutfakta profesyonel performans sunar.

Mükemmel Keskinlik Ve Dayanıklılık

Yüksek kalite paslanmaz çelikten üretilen keskin bıçak ağzı, uzun süreli kullanımda bile ilk günkü performansını korur. İnce doğrama, dilimleme ve soyma işlemlerinde maksimum hassasiyet sağlar.

Üstün Malzeme Kalitesi

Bıçaklar, yüksek kaliteli 41-16 paslanmaz Alman çeliğinden üretilmiştir. Bu çelik, özel nitrojen atmosferinde ısıl işlem uygulanarak sertleştirilmiştir. Böylece yüksek Rockwell sertlik derecesi (RC) ile uzun süre keskinliğini korur ve deformasyona karşı dayanıklıdır.

Sağlığa Uygun Ergonomik Tasarım

Sap kısmı, kopolimer plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bu malzeme, elden kaymayı önleyen ergonomik bir tutuş sağlarken, sağlığa uygun ve hijyenik bir kullanım sunar. Uzun süreli kullanımlarda bile el yorgunluğunu minimuma indirir.

Şık ve Kullanışlı

Rengi ile mutfakta modern bir görünüm kazandırır. Hem estetik hem de işlevsel yapısıyla günlük mutfak ihtiyaçlarınızı karşılarken sofralarınıza da zarafet katar.

Kullanım Talimatı

Buzlu ette kesim ve kırma gibi işlemler yapılmamalıdır.

Bıçak kullandıktan sonra temiz ve kuru bir şekilde bırakılmalıdır.

Bıçakların yüksek sıcaklık altında yıkanmamasına dikkat edilmelidir. (Yüksek sıcaklık, ağız ve sapının bozulmasına neden olur.)

Satır amaçlı sert ve zor koşullarda kullanılmamalıdır.

Bıçakların ağzı köreldiği zaman usta bileyicilere bilettirilmeli ve bileme esnasında ağzının yanmamasına dikkat edilmelidir.

Bıçaklar tornavida, konserve açacağı gibi kullanım yerleri dışında kullanılmamalıdır.

Temizleme

Bıçağınızı her kullanımdan sonra ılık sabunlu su ile yıkamanız ve kuru bir havlu ile kurulanmanızı tavsiye ediyoruz.

Çünkü birçok yiyecek asit içerir. Ağzının üzerinde kalan yiyecek parçaları bıçağınızın ağzını aşındırır ve bıçağın paslanması mümkündür.